over plinest.

plinest ploynucleotide

PN-HPT® (Polynucleotide – High Purified Technology) zijn producten van natuurlijke oorsprong afkomstig van voor menselijke consumptie bestemde vis, verkregen door middel van technologie met een hoge zuiveringsgraad en veiligheid. Polynucleotide is een molecuul dat bijna hetzelfde is als het menselijk DNA. Het gebruik hiervan, geneest en herstelt de huid. Behandelingen van PN-HPT, zorgen voor een natuurlijk herstel van de optimale huidconditie.

Een revolutie in de
weerspiegeling van
uw gezondheid

wat doet pn?

Infiltratie met polynucleotide herstelt de elasticiteit, hydratatie en trofisme van de huid, ongeacht leeftijd of staat van de huid. Wanneer PN in de huid wordt gebracht, brengt het een groot aantal natuurlijke, lichaamseigen processen op gang:

Stimuleert de groei van fibroblasten;
Stimuleert colageen synthese;
Het bouwt extracellulaire matrix;
Stimuleert de aanmaak van Hyaleronzuur;
Verbetert fijne lijntjes;
Egaliseert de huid;
Verdikt en verstevigd de huid.

Een revolutie in de
weerspiegeling
van uw gezondheid

Een revolutie in de
weerspiegeling
van uw gezondheid

verschillende fases pn

Wanneer PN in de huid wordt geïnjecteerd, doorloopt het een aantal verschillende fases:

fase 1

Het bevordert de bloedcirculatie in het lichaam.

1

fase 2

Het werkt ontstekingsremmend.

2

fase 3

Het verbetert de huidtextuur en elasticiteit van de huid. Daarnaast wordt de collageenproductie gestimuleerd door een verhoogde fibroblastactiviteit.

3

fase 4

PN geneest en herstelt de huid, doordat het menselijk DNA herstelt en opnieuw helpt aanmaken. Dit maakt de huid in de toekomst beter bestand tegen schade van bijvoorbeeld UV-licht en vrije radicalen, die vroegtijdige veroudering van de huid kunnen veroorzaken.

4

effect pn op huid en haar

In het gelaat is zichtbaar een vermindering van tekenen van veroudering te zien, zoals rimpels en verlies van elasticiteit. De huid krijgt een gladdere textuur, rimpels worden verminderd en poriën verkleint. De verschillende producten uit de PLINEST-lijn verbeteren de hydratatie van de huid en zorgen voor snellere wondgenezing. PLINEST heeft een specifieke lijn opgezet voor de hoofdhuid. PLINEST-hair stimuleert de natuurlijke haargroei en helpt bij verschillende oorzaken voor vermindering of uitval van het eigen haar.

slow beauty
is de cosmetische
toekomst.