Partner

partner mastelli

COVA HEALTHCARE hanteert zeer hoge kwaliteitseisen en productienormen. De PLINEST-lijn wordt geproduceerd in Sanremo, Italië. Onze partner in huidverzorging is het biofarmaceutisch bedrijf Mastelli, grondlegger van polynucleotiden. PN is een grondstof die volledig uit Italië komt en geproduceerd wordt volgens een unieke, originele en hoog gezuiverde methode die een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau kan garanderen.

natuurlijke
voeding
voor je huid

mastelli

Mastelli is al bijna zeventig jaar op de markt, voornamelijk op het gebied van dermatologie, wondverzorging, esthetische geneeskunde, gynaecologie, pediatrie, en sinds kort ook orthopedie en fysiatrie. Mastelli werkt aan de ontwikkeling van specifieke producten op het gebied van esthetische geneeskunde voor voortdurend effectieve en geïntegreerde oplossingen met PN-HPT.

Samen met Mastelli biedt COVA HEALTHCARE: PLINEST & NEWEST esthetische behandelingen en een ondersteunende Homecare-lijn in de Benelux. Deze producten, gebaseerd op polynucleotide, bieden nieuwe oplossingen voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke, gezonde en frisse uitstraling.

slow beauty
is de cosmetische
toekomst.